THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, May 26, 2009

ni la yang aku bwat masa cuti ni...


haaa...ni lah yg aku bwat time cuti ni...amacam??...gempak an aku bwat kuih...
haha...ni sbnrnye family aku nyer bisnes...mak aku ar yg wat...nk harap kn aku smpi besok pun tak siap...kalau siap pun ntah rupa kuih ke apa aku pun tak tau la..
apa yg aku bwat???
aku cuma tolong susun je kuih tu masuk dalam bekas..
itu saje..
senang??
mmg ar nmpk senang nk menyusun..
tp kalau dh smpi lima balang tu..
tak ke lenguh tgn dibwat nyer..
tp yg best nyer bab susun menyusun ni....dalam bekas tu nk la dlm 50 ke 60 keping cmtu ar...yg lebih nyer tu..apa lg!!...menuju ke perut aku ar...huhu...lupe plak..kuih ni namanyer Sarang Semut...apsal namanyer cmtu..pasal rupanyer mcm sarang semut..huhu..ntah ar apsal ianya dpggl demikian rupa..haa..apa lgi eh??...



ni lagi satu jenis kuih family aku jual...namanyer kuih samprit..
kuih ni senang skit ar nk susun..
sbbnyer bkan aku yg bwat...haha..bpak aku yg bwat...so simple!!..huhu..





lastly..slain dr kuih muih..family ade gak jual kek...kek nyer yg mcm kat ats ni haaa..
kek ni nmpk cm simple sbb belum touch up lg..tp rasa dia...fuhhh!!...kalau makan sekali bkan setakat nk lagi..tp tak nk berenti!!..huhu..kek ni is one of my favourite..kalau nk apa lg beli ar..

1 comments:

夢想家 said...

Eh, mak kaw jual cake sume tu ke??
Aku nak free leh tak?? >.<